Privatlivspolitik og Cookiepolitik DSV FRØ DANMARK A/S

Personoplysninger

Behandling af dine persondata sker for at kunne give dig en service og sikre kvaliteten for de produkter og tjenester, som vi udbyder til dig.

Generelt

Data bliver indsamlet ved:
• Oprettelse af køb via vores webshop, herunder afgivelse af ordre og levering af varen.
• Tilmelding til nyhedsbrev.
• Konkurrencer og lign.

I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles: 
• Kontaktoplysninger navn, adresse, telefonnummer, mail. Er du erhvervskunde gemmer vi desuden firmanavn og CVR-nummer.
• Ordredata, købshistorik, betalingsoplysninger.
• Samtykke til markedsføring, nyhedsbreve eller konkurrencer.
• Persondata, herunder kontaktoplysninger, i mails til vores medarbejdere.
• Brugeradfærd i forbindelse med brug af hjemmesiden der indsamles via cookies.
Vi gemmer ikke oplysninger om kortnummer eller andre følsomme oplysninger.
 

Sikkerhed

Vi behandler dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven.
Dine oplysninger vil alene blive anvendt til det formål, de er indsamlet til, og vil blive slettet, når dette formål er opfyldt eller ikke længere relevant.

Formål

Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger, at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.
Indsamling og behandling af dine persondata vil ske ud fra bestemte oplyste formål eller andre lovlige forretningsmæssige formål.
Dine persondata vil udelukkende behandles ud fra de oplyste formål. Kun data som er nødvendige til opfyldelse af disse formål vil være relevante og vores behandling vil derfor begrænse sig til sådanne persondata. 

Periode for opbevaring

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.
Videregivelse af oplysninger
Vi sælger ikke dine persondata til tredjemand, og vi overfører ikke dine persondata til tredjelande.
Vi har vores hjemmeside hos Dandomain.dk og betalingssystem gennem DIBS, som fungerer som vores databehandler. Alle persondata som du oplyser på vores hjemmeside vil blive opbevaret i Dandomain.dks datacentre.

Indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: butik@dsv-froe.dk. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet. 
Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til ovennævnte e-mailadresse.

Cookies
Hvad er en cookie?

En cookie er en lille datafil, som vi gemmer på din computer for at kunne holde styr på, hvad der sker under dit besøg og for at kunne genkende computeren. En cookie er ikke et program og indeholder ikke virus.

Hvorfor bruger vi cookies?

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere. Cookies hjælper os desuden med at få overblik over dit besøg på hjemmesiden. Cookies husker fx, om du er logget ind, hvad du har lagt i indkøbskurven, om du tidligere har besøgt siden, osv.
 

Typer af cookies vi bruger:

Sessionscookies

Session cookies er nødvendige for at holde en forbindelse mellem din computer og en hjemmeside/applikation kørende. Det er fx tilfældet med kundecenteret og indkøbskurven, som du ikke kan bruge, hvis du har slået cookies fra i din browser. Session cookies slettes igen, når du lukker din browser. 

Persistent cookies

Persistent cookies bliver lagret på din computer til at huske et valg, du har foretaget. Der benyttes kun persisten cookies til at huske favorit listen.

Udgiver

Websitet ejes og publiceres af:
DSV FRØ DANMARK A/S
Energivej 3
7500 Holstebro
Telefon: +45 9742 0533
E-mail: butik@dsv-froe.dk